Vanaf nu kan je iets kleins eten in het Streekcafé. We bieden soep en quiche aan, huisbereid en gemaakt van onze eigen groentjes. Ideaal tegen de kleine honger.
Al een tijdje vroegen bezoekers van het Streekcafé of ze niet iets konden eten. We boden al kaas- en vleesplankjes aan, taartjes en ijsjes. We experimenteerden daarom de voorbije weken met een uitbreiding van de menukaart. De huisbereide quiche en soep vielen zo in de smaak, dat we ze nu altijd aanbieden.
Voor de bereiding van de quiche en de soep doen we een beroep op ons lunchteam: flexijob Rachid en vrijwilliger Jo, elk met een koksopleiding. Hun ingrediënten halen ze van de Planterije, ons veld waar we groenten en kruiden telen. Rachid en Jo gaan aan de slag met de groenten die op dat moment oogstklaar zijn. Zo krijg je week na week andere soep of quiche aangeboden. Bij de soep krijg je brood dat onze Huysbakkers hebben gebakken in de Bakoven.
Vraag ernaar tijdens de openingsuren van het Streekcafé: woensdag tot en met zondag tussen 11 en 18 uur. We zijn dit seizoen nog open tot eind september.
(lees verder onder de foto)
Opgelet: dit aanbod voor de kleine honger is er niet voor grote groepen (meer dan tien personen). Wie in groep langskomt in het Streekcafé, vragen we om dit ruim op voorhand aan te vragen. De maaltijden komen dan van een cateraar. Omdat we in het Streekcafé voornamelijk met vrijwilligers werken, beschikken we niet over voldoende personeel om grote groepen te bedienen met eigenbereide maaltijden. Meer info? Zie dan deze info voor groepen.