© Pascal Meyvaert

Meetjesland

Mmm…eetjesland

Al het lekkers van het Meetjesland op één plek.

Het Meetjesland. Hier is het dat boeren en producenten sinds mensengeheugenis de lekkerste producten maken. Dat zit in onze natuur. En met die natuur zijn we al eeuwenlang verbonden. We roepen niet steeds hoog van de toren. We zijn nuchtere, harde werkers. Maar, we staan voor wat we maken!

Wij zijn ook zeer verschillend. In die diversiteit proef je datgene wat ons bindt: passie voor een goed product. Gezond en lekker. Gemaakt in het Meetjesland.

Vanaf nu is al dit lekkers gemakkelijk te verkrijgen via onze webshop!

Geschenkdozen

Op zoek naar een leuke geschenkverpakking? Dat kan. We bieden standaardpakketten, maar je kan ook jouw pakket samenstellen met de lekkernijen van jouw keuze. Geschenkdozen zijn mogelijk vanaf 20 euro. Kleine geschenkdraagzakken kunnen al vanaf 10 euro gevuld worden.

Catering

Wil je jouw gasten op jouw feest verwennen met lekkers uit eigen streek? Contacteer dan de coöperatie voor een van de cateringformules. mmm-eetjesland.be/

Af en toe nodigen we al onze producenten uit om een Smaakmarkt te organiseren voor het grote publiek. Zo kunnen mensen er de producten uit het Meetjesland nog beter leren kennen, ze ook proeven en kopen.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de markt die we organiseerden in de Kerk van Beke in november 2022.

Terug naar boven