Hoeve- en streekproducten

Het Plattelandscentrum ondersteunt en promoot hoeve- en streekproducten. Eerst in het Meetjesland, nadien ook in de Vlaamse Ardennen en het Waasland verenigden we producenten om samen hun producten te promoten en zo ambassadeur te zijn van hun streek.

Heb je zin om mee te werken? Wil je graag producten kopen? Ontdek de activiteiten op de websites van de coöperaties. In het Meetjesland werd cvba mmm...eetjesland opgericht, in de Vlaamse Ardennen Vlapas cvba en in het Waasland de cvba Smaak van Waas.

Waar wil je meer over weten?

 • Meetjesland

  Meetjesland

  Producenten van Meetjeslandse delicatessen hebben zich verenigd in de coöperatie ‘mmm…eetjesland’. Op onze webshop vind je de producenten en lekkernijen uit het Meetjesland verzameld op één plek. 

  Lees verder
 • Vlaamse Ardennen

  Vlaamse Ardennen

  Producenten van delicatessen uit de Vlaamse Ardennen verenigden zich in de coöperatie ‘Vlapas’. Vlapas staat voor smaakvolle, eerlijke en ambachtelijke hoeve- en streekproducten. 

  Lees verder
 • Waasland

  Waasland

  Producenten van Waaslandse delicatessen verenigden zich in de coöperatie ‘Smaak van Waas’. Hier kan je makkelijk en aan een faire prijs de beste streekproducten aanschaffen. Maak kennis met de verse lekkernijen die met veel zorg gemaakt en gesmaakt worden.

  Lees verder
 • Korte Keten

  Korte Keten

  Het Plattelandscentrum faciliteert vernieuwende projecten die focussen op plattelandsbeleving, de korte keten en de uitbouw van community’s rond hoeve- en streekproducten. 

  Lees verder
Terug naar boven