Samenwerk: nieuw deelplatform voor (ver)huur ruimtes

Beschik jij over vrije of leegstaande (rest)ruimte die je graag nieuw leven wil inblazen? Of ben je juist af en toe op zoek naar ruimte voor diverse invullingen? Dan is het nieuwe ruimtedeelplatform Samenwerk iets voor jou. 

De nieuwe website rond Samenwerk is net gelanceerd. Het biedt een handige tool om ruimtes vrij te geven, te verzamelen en te (ver)huren. Dit unieke platform wil zo letterlijk ruimte geven aan de grote variëteit aan creatieve invullingen in regio Meetjesland. In sommige omstandigheden kan je als vereniging die ruimte zelfs gratis huren! Samenwerk is daarmee de eerste community voor ruimtedelen in Vlaanderen, van en voor organisaties. Plattelandscentrum Meetjesland en Comeet zijn de partners die dit initiatief hebben mogelijk gemaakt. 

Enkele pioniers 

Op de website samenwerk.be staan intussen al de eerste organisaties die zich hebben aangemeld met een beschikbare ruimte. De bedoeling is uiteraard dat het aanbod groeit in de toekomst. Heb jij een vrije ruimte, bied die dan zeker aan.

Onder andere Eddy Deketelaer van Meetjeslands Café De Ramblas in Eeklo heeft zich al aangemeld. Boven de horecazaak is er een polyvalente zaal, De Verdieping, die Eddy ter beschikking stelt. Ook Gert Brouns van Den Hannekesnest in Langebrugge heeft twee zalen aangeboden op het platform: Het Laatste Avondmaal en Het Oksaal. Voorts zijn er ook nog de Parochiezaal van Oosteeklo en The Lounge in Eeklo die je al kan boeken op het platform. 

Een avondje stand-up comedy organiseren, een tijdelijke tentoonstelling of repetitieruimte nodig: het zijn maar enkele mogelijkheden waarvoor deze zalen de deuren voor jou en je organisatie willen openen. 

Ga snel op ontdekking op samenwerk.be

Terug naar boven