Oproep - Podcastatelier Huysmanhoeve

In en rond de Huysmanhoeve wemelt het van de verhalen. Zowel over de rijke historie als over de thema’s erfgoed, smaak, natuur en landbouw waar het Plattelandscentrum vandaag rond werkt. De vele mensen en organisaties die op één of andere manier verbonden zijn met de Huysmanhoeve vormen ook een bron van interessante verhalen.  In het fonkelnieuwe Podcastatelier verzamelen we deze verhalen en maken we podcasts om deze te verspreiden.

OPROEP – Ben je geboeid door bovengenoemde thema’s, nieuwsgierig naar de participatieve werking op de Huysmanhoeve én wil je graag leren podcasts maken? Meld je dan aan voor het Podcastatelier.

Het atelier gaat van start op maandag 13 september met een infoavond. Vervolgens leren radiomakers Lucas Derycke en Wederik De Backer je de kneepjes van het vak in een driedaagse opleiding ‘podcasts maken’. De opleiding vindt plaats op drie vrijdagen: 17 en 24 september en 1 oktober. Na de opleiding heb je de basistechnieken rond het maken van podcasts onder de knie en ga je zelf experimenteren met het maken van podcasts op de Huysmanhoeve.

Tijdens de infoavond krijg je alle informatie over de opzet van de opleiding, de werking van de Huysmanhoeve en het podcastatelier. Het is belangrijk dat je deze informatie kent voor je start met de opleiding.

Praktisch:

De opleiding is gratis.

De volledige opleiding bestaat uit de infoavond + 3 opleidingsdagen:

  • Infoavond: maandag 13 september 20u
  • Opleiding podcasts maken: vrijdagen 17/9, 24/9 en 1/10 van 10u tot 16u30

Locatie: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve – Bus 1 – 9900 Eeklo

Inschrijven en meer info? Mail naar huysmanhoeve@plattelandscentrum.be of bel 09 327 04 47

Het Podcastatelier wordt gerealiseerd in het kader van het Plattelandsproject ‘Tot proffijt van de ghemeensaemheijt’, met steun van:

Terug naar boven