Ontvang 2000 euro steun voor jouw project rond korte keten

Zit je al lang te broeden op een plan om meer mensen te laten genieten van Meetjeslandse streekproducten? Goesting om het eindelijk uit te werken? Stel je dan nu kandidaat om tot 2000 euro steun te ontvangen via het label Goeste, lekker Meetjeslands. 

Vorig jaar werd Goeste boven het doopvont gehouden. Goeste is hét platform dat jou in contact brengt met initiatiefnemers en ondernemers binnen de korte keten uit je eigen buurt. Neem alvast een kijkje op www.goeste-meetjesland.be

Het Leaderproject ‘Meetjeslandse Goeste gaat verder’ biedt de mogelijkheid om via financiële ondersteuning een goed idee rond korte keten uit te voeren. In totaal is er 10.000 euro om te verdelen. Per project kan je maximaal 2000 euro steun ontvangen. 

Inspiratie

Heel veel initiatieven komen in aanmerking om projectsubsidie te ontvangen. Allereerst kunnen de indieners zowel gemeentes, organisaties, horecazaken, producenten of particulieren zijn die een uniek idee willen ontwikkelen. Dat kan gaan van een nieuw product op de markt brengen tot distributie, een event organiseren of iets totaal anders. Belangrijk is dat er wordt samengewerkt met andere mensen die met korte keten bezig zijn. 

Jouw idee tot uitvoering brengen, moet bovendien gebeuren tussen 1 mei 2024 en 31 april 2025.

Terug naar boven