WAT TE DOEN

Door zijn unieke karakter en prachtige ligging is de Huysmanhoeve zeker een bezoek waard. Kom alleen of met jouw vereniging, gezin, bedrijf, klas… en laat je overrompelen door het liefelijke decor en al de activiteiten en bezienswaardigheden dat het omvat. 

Individueel of met het gezin

Verken alle intieme hoekjes en kantjes van deze plek en zijn omgeving. Een tentoonstelling meepikken, iemand uitdagen voor een volksspel, de kinderen die zich uitleven in de natuurlijke speeltuin, jij op een zonnig terras verleid door een streekbiertje. Het is slechts een korte schets van ons aanbod. 

Klik hier voor meer informatie

Groepsaanbod

Kom als vereniging, bedrijf, familie… en boek een van onze groepsarrangementen, geniet samen van een verrukkelijke maaltijd of ontdek op eigen houtje de mooiste plekjes van de hoeve.

Klik hier voor meer informatie

Scholen

Kleuterklassen en klasgroepen uit het lager onderwijs kunnen in De Huysmanhoeve educatieve pakketten volgen. Je vindt hierover meer informatie onder educatie.

Klik hier voor meer informatie

Events, activiteiten en workshops

Houd voor onze vele activiteiten, tentoonstellingen en workshops de agenda in de gaten.

Klik hier voor meer informatie

WAT TE ZIEN?

Ontspannend groen of fascinerend erfgoed? Deze plek biedt een mooie mix van beiden. 

Het uitzicht op de boomgaard en de kruiden-, bessen- en moestuin doet je wegdromen. 
De demoweide met de ganzen, eenden, schaapjes en geiten brengt beweging in dit landschap. 

Bijna 800 jaar aan geschiedenis maakt van de hoeve een unieke plek in de omgeving. De Huysmanhoeve is dan ook geklasseerd als dorpsgezicht. Het poortgebouw is samen met het 17de-eeuwse woonhuis een beschermd monument. 

Kijk hier

Folder van de Huysmanhoeve

Terug naar boven