Creëer je eigen kunstwerk tijdens coronatijden

Maandag 23 maart 2020 - zondag 19 april 2020

Omwille van de coronacrisis wordt de start van het toeristisch seizoen op de Huysmanhoeve uitgesteld. Dit betekent dat de cafetaria tot nadere berichtgeving zal gesloten zijn voor het publiek.

Alle andere activiteiten van het Plattelandscentrum zoals workshops, volle maanlezingen, arrangementen, … worden eveneens verschoven naar een later moment.

Het Plattelandscentrum en het team Huysmanhoeve wil dit moment aangrijpen om iedereen thuis creatief aan het werk te zetten! De Huysmanhoeve roept op om tijdens de coronacrisis thuis een eigen ‘kunstwerk te creëren om zo deel uit te maken van DE WAND! Het Plattelandscentrum voorziet een deel van DE WAND, exclusief voor individuele bezoekers die alleen of samen met de kinderen een uniek werkstuk maken.

Wanneer de tijd het terug toe laat, brengt iedereen al het materiaal samen en huldigen we samen DE WAND in, in het bijzijn van alle ‘kunstenaars’.

Ga in op deze uitnodiging en gebruik  DE WAND als podium/platform om jouw ideeën te realiseren en laat er ons samen iets uitzonderlijk van maken.

Interesse? Mail alvast je idee naar huysmanhoeve@plattelandscentrum.be.

Datum: Maandag 23 maart 2020 - zondag 19 april 2020 Locatie: thuis Prijs: gratis
Terug naar boven